به گزارش پرسیار و به نقل از ایکنا دی
٢٣

آلودگی‌های میکروبی و قارچی در نان‌ها

برای کشوری که سالانه حدود ده میلیون تن نان مصرف می‌کند، سلامت نان‌های مصرفی، تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه دارد. در شرایطی که گفته می‌شود میزان مصرف نان در کشور...

مشاهده متن خبر در پایگاه خبری ایکنا: آلودگی‌های میکروبی و قارچی در نان‌ها

منبع این خبر، وبسایت iqna.ir است و سایت «دبلیوخبر» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ۱۱۳۸۵۴۴۴ را همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.

در همین زمینه